27 de setembre del 2008

"Dura" rutina

I esque ja es diu que la vida de l'estudiant és dura però fins que no la vius tu mateix no t'arribes a fer una idea.

Un exemple? Ahir mateix. Gràcies a no-se-qui tenim classes el divendres de 12 del migdia a 9 de la nit nonstop (si no contem l'hora que ens deixen per dinar).
Fa només 2 setmanetes que hem començat pero d'aquí un mes ja comencen els exàmens i els projectes i treballets obviament ja els tenim a sobre

Pero tot té les seves 2 cares i tal i com dic una cosa he de dir una altre. La vida de l'estudiant també té els seus entreteniments.
Exemples?

Aquest dijous vaig anar a un sopar del cole on vaig fer primària. Gent que coneixes desde que eres peque i que tornes a veure després d'un munt d'anys amb vides completament diferents els uns dels altres. Una experiència recomanable al 100%.

Avui piro al poble que estan de festa major i fan concerts gratis (si no plou) pero anar-hi sola es molt aborrit. Què millor que anar-hi amb alguns amics (foto + Raul). El plan no està gens malament: esta a caseta na a fer unes canyes al bar i despres si no plou concert i si plou a caseta també s'hi esta molt bé jugant a cartes.




Us deixo amb un video del grup que ve: SE ATORMENTA UNA VECINA (sisi heu llegit bé)

1 comentari:

Unknown ha dit...

jajaja sensacional el teu blog. Llàstima que al final no vai anar a les festes del poble segur que m' ho hagués passat molt bé, amb fred, però bé i sino que li diguin a la mireia XD- Weno el senyor delegat marxa a mumir i haviam si tenim sort i fas més festes al poble ;D

A cuidarse, molts petons

Facebook power

Perfil al Facebook de Olga Garcia Lladó