10 de setembre del 2008

Al mal timpo buen monologo

Aprofitant la ben entesa de que queden pocs dies de vacances i ens entra una mandra barrejada amb mal rollo per tornar a la rutina vull explicar-vos un dels mètodes que tinc per alegrar-me una mica en aquests temps "tan difícils".

I aquest mètode no és cap altre que escoltar o llegir un bon monòleg d'humor. Aquests dies m'ha donat pels monolegs de Luis Piedrahita.

Luis Piedrahita pels que no el conegueu dir-vos que es presenta com "rey de las cosas pequeñas y pricipe de las medianas". Gran part dels seus monòlegs tenen com a protagonista doncs això, objectes petits com ara coixins, butxaques, mosques, timbres, ulleres de bucejar o els gots de Nocilla entre altres coses. Aquesta és la seva especialitat però també ens il·lumina sobre temes com ara la puntualitat, els colors o els diumenges.

A continuació teniu la seva primera perla: monòleg de les caixes de bombons



Pel que estigui interessat amb la seva obra dir que té uns quants llibres al mercat. L'últim l'ha fet en edició acuàtica per llegir-lo tranquilament tot banynant-te



Però ell va més enllà dels monòlegs, la seva faceta de guionista ha arribat fins al cinema amb una codirecció de la pel·lícula "La habitación de Fermat" junt a Rogrigo Sopeña o de guionista del programa "El Hormiguero" de Cuatro on també surt amb els seus monolegs.




I per si fos poc i tingués alguna estona lliure la mata amb la seva afició de mag fent jocs de mans sobretot amb monedes o cartes. I para muestra un botón: us deixo amb aquest video



Petit consell: no intenteu fer això vosaltres, si més no, no ho proveu amb les vostres monedes o bitllets

Facebook power

Perfil al Facebook de Olga Garcia Lladó