12 d’octubre del 2008

Correbars power

Avui diumenge dia de tranquilitat per recuperar forces que ahir vaig anar desperdigant per tot el barri de les corts.

Us poso en context. Aquest cap de setmana han estat les festes del barri de les Corts i una de les cosetes varies que feien era un correbars amb el seu posterior concertillu.


Pels qui no tingueu cultura tabalera aquí ve una breu definició de què és un correbars. Consisteix en ajuntar unes quantes colles de tabalers (foto) que fan un recorregut per una serie de bars del barri. Al arribar a cada bar es fa una parada tècnica a fi de que tot bitxo vivent que hagi comprat uns preciosos tiquets pilli una cervesa per agafar energia fins arribar al següent bar. La ruta es amenitzada per els propis tabalers amb els seus ritmes. L'ambientillo que s'acaba fent és brutal tothom ballant i bebent.




La vetllada et surt al mòdic preu de 10 euritos amb els quals t'endus un record en forma de una camiseta (foto de la dreta) i les 7 birres que et vas fotent al llarg del correbars.

Després de la passajadeta i quan et pensaves que ja torna la calma i serenitat arriba l'hora dels concerts i és allà on et comences a trobar a tot déu xk havia sentit que hi havia un concert gratis i s'hi ha tirat de cap.

El punt groc de la foto és una pegatina de la felicitat (alias gomet groc) que em van regalar durant el concert i guardaré amb molt de carinyo

A ciudarse!

Facebook power

Perfil al Facebook de Olga Garcia Lladó